naar de inhoud
Vlag

Voor ondernemers

In 2016 is het Toeristisch Platform Medemblik (TPM) opgericht. Het TPM bestond uit 12 ondernemers vertegenwoordigd in de 4 clusters nautisch toeristisch, overnachten, musea en cultuur, horeca en recreatie. Het TPM voert het Uitvoeringsprogramma Toeristische Marketing Medemblik uit.

Sinds 2024 heeft de Stichting Toeristisch Platform Medemblik de taken overgenomen. Het bestuur van de stichting bestaat uit een groep van enthousiaste ondernemers uit de gemeente. De toeristisch coördinator is nog steeds belast met de lopende marketing activiteiten.

Met vragen over samenwerking op gebied van toerisme kun je terecht bij toeristisch marketing coördinator Anja Loos via info@visitmedemblik.nl of 06-29649066.

*Onder toeristische ondernemers verstaan we iedereen die bij toerisme betrokken is op (semi)professionele wijze. Dus ook musea en theetuinen, om enkele voorbeelden te noemen.

Voor ondernemers

Samen maken we Medemblik mooier en interessanter om te bezoeken. Wij houden er dan ook van om te verbinden. We organiseren meerder keren per jaar netwerkbijeenkomsten en zorgen ook dat ondernemers elkaar vinden. Doe je mee als toeristisch ondernemer?

Vlag Corporate story
Beeldschermen Aanmelden als ondernemer
Nieuwsbrief header Nieuwsbrieven
Camperbusje Stichting Toeristisch Platform Medemblik
Vakantiepark vanaf het water Cultuurplatform Medemblik