naar de inhoud

Medemblik is Rijk aan Cultuur

In Medemblik zijn wij ontzettend trots op onze hoeveelheid aan cultuur. Je kunt bij ons op verschillende plekken in de hele gemeente terecht voor grotere en kleinere musea, voor het bezoeken van een van onze theaterkerken. Kun je creatieve workshops volgen of een bezoek brengen aan onze lokale toneelverenigingen of exposities. Kom cabaretvoorstellingen bekijken of genieten van een van onze gezellige festivals.

Je beleeft het allemaal in Medemblik!

Waar kom jij genieten?

Voor een overzicht van alle evenementen in Medemblik kun je op de volgende link klikken. Combineer je bezoek met een hapje en een drankje in één van onze horecagelegenheden. Wij heten je alvast van harte welkom!

Bekijk onze complete agenda!
Tafel met pizza Combineren met een lekker etentje?

Geniet van onze historie

Niet alleen voor culturele activiteiten is Medemblik een veelzijdige plek om naartoe te komen. Ook ons erfgoed en onze rijke historie zijn meer dan de moeite waard te bezoeken. Plan een 'Historisch Dagje Medemblik' en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij voor je in petto hebben!

Een dagje historie
Historische koopmansgevels

Culturele projecten

Onze cultuurmakers zitten niet stil en werken vaak samen. Zij verenigen zich in het Cultuur Platform van Medemblik. Kijk hier voor de leuke, interessante projecten die zij samen voor de inwoners en bezoekers van Medemblik creëren!

Dichter van Medemblik
Cultuur tegel Cultuurtegels
Blij kind met vlag Gouden Prikkels
Tekening, stolpboerderij, kerk, fietsers met tekst wonen in iconen Wonen in Iconen
Kunst Poezieroute