naar de inhoud
alle evenementen

American Cars Meeting Benningbroek

zondag 8 september 2024, 11:00 – 17:00 uur

Kom je ook naar de American Cars Meeting in Benningbroek? Je bent vanaf 11.00 uur welkom op de Oosterstraat 16 om allerlei Amerikaanse auto’s te bewonderen. Het live optreden van de Zaanse band Noordersluis, de solo van Jos en de band Rock of Ages maken het feest compleet. Voor de kinderen is een springkussen aanwezig en kunnen zich laten schminken. 

ABK autogas biedt iedereen koffie/thee met koek aan. Op het terrein is eten (ook vegetarisch) en drinken verkrijgbaar en neem ook even een kijkje bij de gezellige marktkramen. Naast een gratis ijsje voor de kids hebben wij nog een verrassing voor hen in petto… De toegang en het parkeren voor bezoekers is gratis.

Op het terrein staan een aantal gezellige marktkramen, waar o.a. meer eten en drinken verkrijgbaar is (ook vegetarisch). De toegang en het parkeren voor bezoekers is gratis.

Na afloop zijn de foto’s en filmpjes terug te vinden op de Facebookpagina American Cars Meeting Benningbroek. Bij slecht weer wordt het evenement verzet naar 14 juli, maar dat wordt dan op Facebook vermeld.

Bijgevoegde foto is gemaakt door Vincent Smit