to the content

Gouden Prikkels – Kindercultuurweek

Monday 28 October 2024

De Gouden Prikkels is een te gekke kindercultuurweek tijdens de herfstvakantie, waar de Gemeente Medemblik i.s.m. het team van Cultuur Medemblik en diverse culturele locaties een prachtig programma aanbied voor kids om aan deel te nemen.

De eerst editie van de ‘Gouden Prikkels’ is een feit en…met groot succes! Heb je deze gemist? Blijf ons volgen, wie weet zijn we er volgend jaar weer! Een week vol creativiteit, kunst en verhalen, verspreid over diverse plekken in de gemeente Medemblik.

Van 23 tot 29 oktober zullen diverse culturele locaties in de gemeente hun deuren openen voor kinderen. Elke locatie presenteert unieke workshops en activiteiten, variërend van dans en theater tot film en kunst.

Kinderen kunnen deelnemen aan boeiende workshops en zelf kunstzinnige vaandels maken, heksenhoeden ontwerpen, dansen, acteren en nog veel meer. Maak kennis met cultuur ‘Gouden Prikkels’ is een initiatief van de Gemeente Medemblik, ontworpen om kinderen en ouders kennis te laten maken met de rijke culturele schatkamer van Medemblik.

Deze kindercultuurweek biedt kinderen de kans om hun creativiteit en talenten te tonen en uit te breiden. Het evenement is volledig gratis voor kinderen.

Doe mee en meld je aan voor 2024

Aanmelden voor 2024 is nog niet mogelijk. maar houd onze website, nieuwsbrieven en social media kanalen in de gaten. Zo blijf je op de hoogte van vele andere leuke culturele activiteiten de komende maanden.