naar de inhoud

Sprookjeslunch bij Kasteel Radboud

zondag 16 juni 2024

Ben jij ook zo dol op sprookjes? Kom dan naar de Sprookjeslunch in Kasteel Radboud in Medemblik en beleef een magische middag! De Sprookjeslunch is voor prinsessen en tovenaars, prinsen en feeën! Natuurlijk mogen papa’s, mama’s, opa’s, oma’s of andere volwassenen met je meekomen. 

Rijk der sprookjes

We nemen je een middag mee naar het Rijk der Sprookjes. De inloop is vanaf 11.45 uur, waarbij de gasten bij de ingang worden ontvangen door een van onze Sprookjeshelden.

Sprookjeshelden

Om 12.00 uur begint de middag en stellen de Sprookjeshelden zich voor. Daarna volgt de lunch. Tussen de lunch en het toetje in doen we leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld boekjes lezen, knutselen, zingen of dansen. De activiteiten verschillen per Sprookjeslunch. Na het toetje is er tijd voor een fotomomentje en rond 14.00 uur eindigt de Sprookjeslunch.

Beleef een fantasierijke middag

Alle kinderen krijgen een Sprookjesdiploma met de handtekeningen van de Sprookjeshelden mee naar huis. Gedurende de hele middag kan groot en klein genieten van het doorlopende Sprookjestheater wat voor een onvergetelijke, avontuurlijke en fantasierijke middag zorgt.