naar de inhoud

Midzomerroute in Abbekerk en Lambertschaag

zaterdag 29 juni 2024

Op zaterdag 29 juni tussen 10.00 en 16.00 uur, vindt de Midzomerroute plaats in Abbekerk en Lambertschaag. Een unieke kans om op ontdekkingsreis te gaan en verborgen parels te ontdekken.

Tijdens deze open huis route stellen verschillende deelnemers hun atelier, bedrijf of tuin open voor bezoekers. Een dag vol kunst, creativiteit en gezelligheid voor jong en oud. Op de Midzomerroute is een zeer veelzijdig aanbod, zoals bloemen, brocante, kunst, hobbymaterialen, sieraden, jam, zeep, kleding, handwerk, keramiek en woonaccessoires.

De kunstenaars laten schilderijen, fotografie en glaskunst zien. Daarnaast zijn er ook deelnemers met zolderopruiming. U kunt niet alleen rondkijken, maar ook actief meedoen. Zo zijn er verschillende workshops te volgen. En als u toe bent aan ontspanning, kunt u genieten van livemuziek.

Ook aan de inwendige mens is gedacht, want er zijn heerlijke hapjes en drankjes verkrijgbaar. Tijdens de route kunt u op uw eigen tempo de verschillende locaties bezoeken en genieten van de sfeer en gezelligheid. Bij alle deelnemers ligt een plattegrond klaar, zodat u gemakkelijk uw weg kunt vinden. Bovendien zijn alle deelnemers te herkennen aan vlaggen die duidelijk zichtbaar zijn bij de ingang van de deelnemende locaties. Zo kunt u in één oogopslag zien waar u welkom bent.

Bij de locaties is ook een overzicht van de deelnemers. Dit jaar zijn er weer een aantal nieuwe deelnemers bijgekomen. De Midzomerroute belooft een gezellige dag uit voor jong en oud te worden.

Kom op zaterdag 29 juni naar Abbekerk en ontdek alle bijzondere producten en creaties en vooral de gezelligheid die deze dag te bieden heeft.